Företaget

Vi är sedan 2006 ett väl etablerat företag inom plåt- och skärande bearbetning. Vår breda maskinpark och vårt stora tekniska kunnande gör att vi tillsammans med dig som kund kan konstruera och erbjuda speciallösningar inom många olika områden. Vi är mycket flexibla och tack vare vår yrkesskickliga personal och moderna maskinpark kan vi snabbt och enkelt ställa om och jobba med både korta och långa serier av produkter, samt arbetar i de flesta förekommande material såsom stål, rostfritt, aluminium eller olika plaster.

Vi skapar och utvecklar dessutom egna produkter som  innefattar säkerhetsutrustning och tillbehör till personbilar, lätta lastbilar och lastbilar.

Med vår erfarna, yrkesskickliga och engagerade personal ser vi till att alltid ha högsta kvalitet på våra produkter och kan hålla stor tillförlitlighet på våra leveranser. Vår ambition är 100% nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende och stort engagemang.

Vi levererar förstklassiga produkter och tjänster till våra kunder som ger affärsmässiga fördelar och god konkurrenskraft och är numera certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Tidslinje

 • 2006

  Företaget startas

  Peringe och Anna startar företaget hemma på sin gård med en  anställd

 • 2008

  Första utbyggnaden

  Nya kundavtal undertecknas, lokalerna byggs ut och fler personer anställs

 • 2011

  Nya lokaler

  Verksamheten växer och fd. Samhalls lokaler i Mellerud köps in och verkstadsytan utökas till 2000 m²

 • 2015

  Nya maskiner

  Nya fleropmaskiner och en ny 300 tons kantpress köps in. Fler anställda tillkommer